Gıda İntolerans Testi

 

YENİ NESİL GIDA İNTOLERANSI TESTİ

PINNER TEST ( MicroArray+ TEKNOLOJİSİ )

GIDA İNTOLERANSI NEDİR?

Yediğiniz ve sağlıklı olduğunu düşündüğünüz birçok besin vücudumuzda olumsuz etkiler yaratıyor olabilir.Çok sevdiğimiz ve tükettiğimiz bir besin vücudumuz tarafından sindirilemiyor ise vücudumuz bu yiyeceğin içeriğine tepki vermeye başlar.Bununla birlikte vücudumuzda olumsuz etkiler oluşmaya başlar işte tüm bunlara ‘’ gıda intoleransı ‘’ denir.

PINNER TEST NEDİR?

Hangi gıdalara karşı intoleransımız olduğunu öğrenebileceğimiz sadece parmak ucundan alınacak alınacak birkaç damla kan ile yapılan ve en hassas sonuçları almanızı sağlayan yeni nesil gıda intoleransı testidir.

MicroArray TEKNOLOJİSİ NEDİR?

MicroArray teknolojisi şu anda sadece PINNER TEST tarafından uygulanan gelişmiş bir teknolojidir.Yurt dışında microchipler  üzerine konan kan numuneleri bilgisayar ortamında incelenerek vücudunuza ve metabolizmanıza zarar veren gıdalar hassas bir biçimde tespit edilmektedir.

GIDA İNTOLERANSI İLE İLİŞKİLENDİRİLEN BAZI HASTALIKLAR

Şişmanlık    Kilo verememe

Migren

Şişkinlik     Gaz     Kabızlık    İshal    Mide krampları   İrritabl bağırsak sendromu

Kronik yorgunluk    Uyku bozuklukları   Depresyon     Baş ağrısı

Ürtiker     Cilt problemleri    Sedef hastalığı       Nörodermatit     

Cilt problemleri ( sivilce egzema kaşıntı ) 

Kronik farenjit      Solunum yolu hastalıkları       Astım

PINNER TESTLE İNCELENEN GIDALAR NELERDİR?

PINNER testle yaklaşık 200 ayrı gıdaya intoleransınız olup olmadığı ve derecesi araştırılır. Sonuçlar sizin için hazırlanan özel bir dosya halinde bildirilir.Dosyada aynı zamanda diyetisyenin size özel verdiği öneriler rapor edilir.

ETLER   :   Dana eti    hindi   kuzu   ördek  tavşan  tavuk  bıldırcın

HUBUBAT: Akdarı   arpa   bakla   buğday   çavdar  glüten  karabuğday  fasulye  mercimek nohut  pirinç   soya fasulyesi  yulaf 

HAYVANSAL ÜRÜNLER: İnek sütü   keçi sütü   koyun sütü  yumurta beyazı  yumurta sarısı

DENİZ MAHSÜLLERİ :Ahtapot  alabalık  hamsi istakoz  istavrit istiridye karides midye levrek lüfer plamut sardalya somon uskumru yengeç vs…

SEBZELER :  barbunya brokoli dereotu dolmalık biber domates enginar  havuç ıspanak kabak kereviz karnabahar lahana mantar maydanoz marul patates patlıcan pırasa roka salatalık soğan tere yer elması  vs…

MEYVELER: ananas armut böğürtlen çilek dn mersbaut elma erik greyfurt hurma incir karpuz kavun kayısı kiraz kivi lime limon mandalina muz nar portakal şeftali üzüm yaban mersini zeytin  vs…

ÇEKİRDEK/  TOHUM:antep fıstığı  ayçiçeği çekirdeği badem ceviz çam fıstığı çörek otu fındık haşhaş Hindistan cevizi kaju kanola kestane keten tohumu susam tohumu yer fıstığı vs..

BAHARATLAR:acı biber ardıç biberie defne fesleğen kakule kapari karabiber karanfil kekik kimyon kişniş lavanta melisa mercan köşkü muskat nane safran sarımsak tarçın vaniya yenibahar zencefil zerdeçal vs…

İÇECEKLER: adasçayı anason çay ekinezya ginseng hibisküs ıhlamur kahve kakao  kuşburnu mate papatya rezene salep yasemin vs…

DİĞERLERİ: agave ( sabır otu)  akçaağaç pekmezi aloe vera aspartam bal früktoz kabarma tozu keçi boynuzu maya s